Άνοιξε ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης Nέο Four Seasons Astir Palace

Άνοιξε σήμερα  29/3/2019 κι επισήμως τις πύλες του ο Αστέρα Βουλιαγμένης, ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή σε ένα ιστορικό συγκρότημα και μία συναρπαστική περίοδο για ένα παγκόσμιο brand, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο νέος Αστέρας,  το νέο Four Seasons Astir Palace το οποίο βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού Forbes με τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2019 («The 19 Hottest New Hotels Of 2019»), διαθέτει 303 δωμάτια, σουίτες και bungalows, εστιατόρια, bars, πισίνες (δύο εξωτερικές και μία εσωτερική) κ.ά.

Επιπλέον διαθέτει 3 ιδιωτικές παραλίες και 3 πισίνες, ακαδημία τένις, γήπεδο μπάσκετ και θαλάσσια σπορ, παιδικό κλαμπ, σπα και υδροθεραπεία με έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

«Tο όραμά μας είναι να αναδείξουμε την Astir σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχο μας να παρουσιάσουμε την Astir στις αρχές του 2019, διασφαλίζοντας την υλοποίηση του επιχειρηματικού μας πλάνου με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας,  είχε αναφέρει πρόσφατα ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ανακαινισμένο κατάλυμα που πλέον φέρει την διεθνούς φήμης υπογραφή του Four Seasons αποτελεί ένα από τα ηχηρά ονόματα πολλών αστέρων και μεγάλης εμπειρίας στην βιομηχανία της φιλοξενίας που έχουν χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας με αφορμή την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.