Χειριστές ή πωλητές τροφίμων ή ποτών, σερβιτόροι κ.α. (κύριο προσωπικό)

Διαδικασία Γνωστοποίησης - Βεβαίωση Ίδρυσης - Τήρηση αρχείου
Χειριστές ή πωλητές τροφίμων ή ποτών, σερβιτόροι κ.α. (κύριο προσωπικό)
Διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων
Όσοι ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του χειριστή τροφίμων
Σαρωτικές αλλαγές στα εργασιακά και τα ασφαλιστικά προβλέπει το σχέδιο νόμου
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μειωμένης εργοδοτικής εισφοράς κύριας σύνταξης για μισθωτούς ως 25 ετών
Διαμόρφωση αμοιβών με τη νέα κλαδική σύμβαση - αναλυτικοί πίνακες
(Ε.Φ.Ε.Τ.) Υποχρεωτική η αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος-Διευκρινίσεις
Χρησιμοποιείται από τον εκάστοτε πελάτη στο τραπέζι
Οι τύποι του ελληνικού μελιού: τα μελιτώματα και η διατροφική τους αξία
Διαδικασία Γνωστοποίησης - Βεβαίωση Ίδρυσης - Τήρηση αρχείου
Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους επεξεργασίας,(πλήρους γεύματος).
και μερικής επεξεργασίας, (πρόχειρου γεύματος)
Φ.Ε.Κ.2161 Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/21.6.2017
Newsletter