Χειριστές ή πωλητές τροφίμων ή ποτών, σερβιτόροι κ.α. (κύριο προσωπικό)
Διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων
Όσοι ασκούν ή επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του χειριστή τροφίμων
Σαρωτικές αλλαγές στα εργασιακά και τα ασφαλιστικά προβλέπει το σχέδιο νόμου
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μειωμένης εργοδοτικής εισφοράς κύριας σύνταξης για μισθωτούς ως 25 ετών
Διαμόρφωση αμοιβών με τη νέα κλαδική σύμβαση - αναλυτικοί πίνακες
(Ε.Φ.Ε.Τ.) Υποχρεωτική η αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος-Διευκρινίσεις
Χρησιμοποιείται από τον εκάστοτε πελάτη στο τραπέζι
Οι τύποι του ελληνικού μελιού: τα μελιτώματα και η διατροφική τους αξία
chehonte
Newsletter